Maxfm

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 05.00-07.00
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 07.00-08.00
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 08.00-09.00
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΦΛΑΜΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 09.00-10.00
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΓΚΟΛΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10.00-11.00
ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΡΑΓΚΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 11.00-13.00
ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 13.00-14.00
ΑΝΔΡΙΑΝΑ
ΖΑΡΑΚΕΛΗ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 14.00-15.00
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΖΕΝΟΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 15.00-17.00
ΜΙΧΑΛΗΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 17.00-18.00
ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ (Ε)
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18.00-19.00
equalizer, beat, dance
ΜΟΥΣΙΚΕΣ
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 19.00-20.00
ΘΟΔΩΡΗΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 20.00-22.00
ΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΙΟΣ
ΔΕΥ- ΤΕΤΑΡ: 22.00-00.00
ΜΑΝΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: 00.00-05.00

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ MAX FM

Σήμερα

Στην εποχή της πληµµυρίδας ήχων από κάθε µέσο και µε κάθε τρόπο, οι ακροατές εµπιστεύονται µόνο εκείνους τους σταθµούς που καθηµερινά αποδεικνύουν ότι διατηρούν την ικανότητα και το πάθος να εξελίσσονται και να ταυτίζονται µαζί τους. 

Μπορεί να έχουµε συνεχώς εξελίξεις τόσο από τεχνολογικής πλευράς, όσο και στο επίπεδο των αναγκών, παραµένει όµως αδιατάρακτη η ανάγκη για την µαγική επικοινωνία που το καλό ραδιόφωνο εξασφαλίζει. 

Και ενώ σήµερα µουσική ή ειδήσεις µπορεί κανείς να βρει παντού, ο χαρακτήρας και η ψυχή του ραδιοφώνου συνεχίζουν να συγκινούν και να µας συντροφεύουν στο σπίτι, στη δουλειά, στο αυτοκίνητο, παντού.

Η αρχή

Τα πρώτα χρόνια της ελεύθερης ραδιοφωνίας βρήκαν πολλούς από εµάς να προσπαθούµε να προσαρµόσουµε το µεράκι µας για το ραδιόφωνο και τη µουσική, σε αναγκαία σοβαρά επαγγελµατικά πρότυπα. Ο ενθουσιασµός του κόσµου για τις φωνές, το λόγο και το µουσικό ύφος είχε δηµιουργήσει κιόλας τα πρώτα στοιχεία ακροαµατικότητας εκποµπών και τους πρώτους δηµοφιλείς παραγωγούς και δηµοσιογράφους που όλοι ήθελαν να ακούσουν και να γνωρίσουν. 

Η ζωή στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή συνδέθηκε ταχύτατα µε τις φωνές τα µηνύµατα και τις µουσικές επιλογές µίας οµάδας ανθρώπων που έδειξαν ότι είχαν ένα ιδιαίτερο τρόπο παρέµβασης στη δηµόσια ζωή και σε κάθε µορφής γεγονότα. Έτσι γεννήθηκε ο MAX fm 93,4. Από όλους εµάς που θέλαµε να κάνουµε ένα βήµα µπροστά σ’ αυτά που ζητούσε το κοινό µίας ευρείας περιοχής  µε επίκεντρο την Πάτρα. 

Είκοσι χρόνια µετά, στην πραγµατικότητα του σήµερα, έχουµε διανύσει µία συναρπαστική διαδροµή που είναι η παρακαταθήκη µας αλλά και η εγγύησή µας για ασφαλή πορεία στο δύσκολο και αβέβαιο µέλλον. Οι δηµοσιογράφοι του MAX fm,  όλοι µέλη της ένωσης συντακτών Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων, ρεπόρτερ και αρθρογράφοι κυρίως της εφηµερίδας ΚΟΣΜΟΣ αλλά και συντάκτες τοπικών τηλεοπτικών σταθµών, παρακολουθούν την καθηµερινότητα µέσα από κάθε πηγή πληροφόρησης και εξασφαλίζουν την αµεσότητα και την εγκυρότητα µε την οποία χρόνια τώρα έχουµε συνδεθεί στη συνείδηση του ακροατή. 

Οι παραγωγοί µουσικών εκποµπών συνεργάζονται µε όλες τις δισκογραφικές εταιρείες για κάθε νέα κυκλοφορία που παίζει στον MAX και διοργανώνουν παρουσίες καλλιτεχνών και νέων µουσικών άλµπουµ. Οι πιο πολλοί είναι γνωστοί στα νεανικά στέκια για τη µουσική που παίζουν και αρκετά δηµοφιλείς στις νεότερες ηλικίες.

Ποιοι προβάλλονται

Στο δικό µας δηµόσιο βήµα, το µικρόφωνο του MAX προβάλλονται όλο αυτό τον καιρό εκατοντάδες επιχειρήσεις και προϊόντα είτε µε τη µορφή της άµεσης διαφήµισης είτε µε τη χορηγία εκποµπών ενηµέρωσης αλλά και µουσικών παραγωγών.

Έχουµε κοντά µας ανθρώπους της επικοινωνίας και της προβολής προϊόντων και επιχειρήσεων που είναι δίπλα στους πελάτες και διευκολύνουν τη συνεργασία µαζί τους µε κάθε τρόπο ώστε ακόµη και σε περίοδο που η αγορά αντιµετωπίζει προβλήµατα, ο διαφηµιζόµενος πελάτης του MAX νιώθει ότι υποστηρίζεται από δικούς του ανθρώπους και το µήνυµα του µεταφέρεται σωστά.

Άλλωστε οι τρόποι που χρησιµοποιούµε στις εκποµπές του σταθµού για την προβολή προϊόντων και επιχειρήσεων είναι γνωστοί και δηµοφιλείς στο ευρύ κοινό και κυρίως αναγνωρίσιµοι.

Η δηκτικότητα, το χιούµορ και ο ελκυστικός τρόπος για να µπει µέσα από τη γλώσσα του ραδιοφώνου ένα προϊόν ή µία επιχείρηση σε κάθε σπίτι και κάθε επαγγελµατικό χώρο ήταν πάντα και είναι το δυνατό «χαρτί» του MAX…

Αυτό άλλωστε αποτελεί και το κύριο στοιχείο ενίσχυσης αµοιβαίας εµπιστοσύνης µας µε την αγορά γιατί η απόδοση της δουλειάς µας είναι αυταπόδεικτη σ’ όποιον συνεργάστηκε για αυτό το σκοπό µαζί µας…

Με δυο λόγια

Η «µηχανή επικοινωνίας» του ΜΑΧ έχοντας στηρίξει αποτελεσµατικά χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες στα χρόνια που πέρασαν, αποτελεί την πιο έµπειρη και αποτελεσµατική λύση επικοινωνίας στην Πάτρα και ολόκληρη την ∆υτική Ελλάδα.

Η επικοινωνία στην Πάτρα είναι συνώνυµο µε τον ΜΑΧ FM.

Στην δύσκολη σηµερινή συγκυρία, αποτέλεσµα φέρνουν µόνο οι ενέργειες που υποστηρίζονται µε εµπειρία, αφοσίωση και ενθουσιασµό.

Το ραδιόφωνο πηγαίνει εκεί που άλλο µέσο δε µπορεί κάθε στιγµή γιατί χρειάζεται η επιστράτευση µίας µόνο αίσθησης. Της Ακοής. Και το αυτί δίνει τις κατάλληλες πληροφορίες στο µυαλό µας να πλάσει εικόνες να πάρει µηνύµατα και να κρατήσει ότι χρήσιµο για τη σκέψη του. Ο MAX fm έχει µόνο φίλους. Χιλιάδες άνθρωποι κάθε γενιάς σε κάθε γωνιά της Νοτιοδυτικής Ελλάδας που ζουν, δουλεύουν, σκέπτονται και προβληµατίζονται στην καθηµερινή τους ζωή όπως εµείς. 

Η σχέση µας είναι δοκιµασµένη στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα καλά και τα άσχηµα. Είναι όµως ισχυρή και διαχρονική γιατί υπηρετεί την αλήθεια και την κοινή λογική. Γιατί παράγει συναίσθηµα και ενέργεια θετική για να µπορεί ένα µέσο ενηµέρωσης να ζει µαζί µε αυτόν που το επιλέγει, κάθε στιγµή της ζωής του. Σ’ αυτό το ταξίδι στο χρόνο µαζί είναι καλύτερα να ζούµε την κάθε στιγµή. Αυτή την εποχή η Πάτρα και η ευρύτερη περιοχή έχουν ανάγκη να κάνουν αυτές τις σχέσεις ασφαλείς δρόµους για το αύριο.

ΧΑΡΤΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γούναρη 35 & Κανακάρη, 26221, Πάτρα

maxfm@plusmedia.gr

(+30) 2610 328311

(+30) 2610 343200

Γούναρη 35 & Κανακάρη, Πάτρα

Τηλέφωνα επικοινωνίας

(+30) 2610 328 311
(+30) 2610 343 200

social media

Maxfm